Weronika Czernichowska Czarownica moje spotrzeżenia
Cytat z Hella121 data 24 marca, 2023, 11:00Witajcie ja zamówiłam u tej Pani rytuał dokładnie 13 sierpnie 2021 kobieta prosiła o wysłanie jakiejś rzeczy osobistej osoby która ma być spętana, wysłałam koszule mojego narzeczonego którą często nosił, później odesłała tą rzecz po 21 dniach . Otrzymałam instrukcje co z nią zrobić były na niej wzory i znaki nie powiedziała co to znaczy, mam w tej koszuli chodzić przez 1 godzinę dziennie 30 dni . Po tym okresie koszule mam spalić w ognisku razem z jego zdjęciem.
Pozdrawiam
Hella121
Witajcie ja zamówiłam u tej Pani rytuał dokładnie 13 sierpnie 2021 kobieta prosiła o wysłanie jakiejś rzeczy osobistej osoby która ma być spętana, wysłałam koszule mojego narzeczonego którą często nosił, później odesłała tą rzecz po 21 dniach . Otrzymałam instrukcje co z nią zrobić były na niej wzory i znaki nie powiedziała co to znaczy, mam w tej koszuli chodzić przez 1 godzinę dziennie 30 dni . Po tym okresie koszule mam spalić w ognisku razem z jego zdjęciem.
Pozdrawiam
Hella121
Cytat z Lelka77 data 24 marca, 2023, 11:04Hej czy coś się dzieje w tym temacie bo zanikłaś masz jakieś efekty w trakcie tego chodzenia w tej koszuli ? pozytywne i negatywne liczę że coś napiszesz jestem ciekawa.
Pozdrawiam
Lelka77
Hej czy coś się dzieje w tym temacie bo zanikłaś masz jakieś efekty w trakcie tego chodzenia w tej koszuli ? pozytywne i negatywne liczę że coś napiszesz jestem ciekawa.
Pozdrawiam
Lelka77
Cytat z Monika000 data 24 marca, 2023, 11:14Też jestem ciekawa tym bardziej że wydaj się być wiarygodna jak to wszystko wygląda ?
Pozdrawiam
Monika000
Też jestem ciekawa tym bardziej że wydaj się być wiarygodna jak to wszystko wygląda ?
Pozdrawiam
Monika000
Cytat z Hella121 data 24 marca, 2023, 11:19hej 2 września otrzymałam tą koszulę przesyłką zwrotną dziś jest 17 wrzesień chodzę nadal w tej koszuli tak jak dostałam w instrukcji, co ciekawe wydaje mi się że koszula zaczęła dosłownie nim pachnieć wcześniej byłą prana po dostawie tez zero zapach. Nie miałam Covida lub czegoś podobnego wiec to zastanawiające z węchem moim wszystko jest w porządku. Wczoraj była u mnie koleżanka i powiedziała że powinnam o nim zapomnieć widziała tą koszule miałam ją wtedy ubraną, stwierdziła że mi odbija i powinnam iść się leczyć, posprzeczaliśmy się nic nie wie o tym co robię
Pozdrawiam
Hella121
hej 2 września otrzymałam tą koszulę przesyłką zwrotną dziś jest 17 wrzesień chodzę nadal w tej koszuli tak jak dostałam w instrukcji, co ciekawe wydaje mi się że koszula zaczęła dosłownie nim pachnieć wcześniej byłą prana po dostawie tez zero zapach. Nie miałam Covida lub czegoś podobnego wiec to zastanawiające z węchem moim wszystko jest w porządku. Wczoraj była u mnie koleżanka i powiedziała że powinnam o nim zapomnieć widziała tą koszule miałam ją wtedy ubraną, stwierdziła że mi odbija i powinnam iść się leczyć, posprzeczaliśmy się nic nie wie o tym co robię
Pozdrawiam
Hella121
Cytat z Monika000 data 24 marca, 2023, 11:20czy masz jakieś przeczucia że wróci, inaczej się czujesz jakiś spokój cię ogarnął, może sny lub coś podobnego dziwne zachowanie ludzi, zwierząt ?
Pozdrawiam
Monika000
czy masz jakieś przeczucia że wróci, inaczej się czujesz jakiś spokój cię ogarnął, może sny lub coś podobnego dziwne zachowanie ludzi, zwierząt ?
Pozdrawiam
Monika000