rytuał połączenia miłosnego
Cytat z Igor5 data 24 listopada, 2021, 18:10pieniądze nie przepadły jak to w przypadku innych rytualistów ,dobrze wdane
Pozdrawiam
Igor5
pieniądze nie przepadły jak to w przypadku innych rytualistów ,dobrze wdane
Pozdrawiam
Igor5
Cytat z antonka8 data 26 listopada, 2021, 14:23cały czas rytuał działa nikt się do niego nie zbliza i nie może zblizyc i tak jest jak mówiła
Pozdrawiam antonka8
cały czas rytuał działa nikt się do niego nie zbliza i nie może zblizyc i tak jest jak mówiła
Pozdrawiam antonka8
Cytat z Michalina555 data 27 listopada, 2021, 14:27wrózby faktycznie się sprawdziły pozniej rytuał i też daje bardzo dobre ,połaczył nas na zawsze był już ślub i koniec tej udręki.
Pozdrawiam
Michalina555
wrózby faktycznie się sprawdziły pozniej rytuał i też daje bardzo dobre ,połaczył nas na zawsze był już ślub i koniec tej udręki.
Pozdrawiam
Michalina555
Cytat z Iza99 data 27 listopada, 2021, 11:21to prawda ja się stosowałam i udało się rytuał odniósł sukces. Pani mi też wiele razy tłumaczyła że jeśli ktoś nie wierzy w magię i okultyzm i chce sobie poeksperymentować, lepiej niech w ogóle nie zaczyna. Magia nie jest grą czy rozrywką, ale sposobem na życie. Wola Kosmosu Czasami zaklęcie nie chce przez dłuższy czas zadziałać. Pora jego spełnienia zależy od woli Kosmosu i nic nie można na to poradzić. Czasami trwa to kilka dni, a czasem nawet miesięcy. Dlatego zawsze należy zachować cierpliwość i nie wątpić. Mimo doskonałego przygotowania, odpowiednio dobranych składników, miejsca i czasu oraz wzbudzonej energii osobistej, zaklęcie może nie zadziałać z powodów całkowicie od nas niezależnych. Czasami okazuje się, że Natura wie lepiej od nas, co dla nas dobre, a co złe. Sztuka zapamiętywania snów Jakże często budzimy się zadowoleni, bo mieliśmy wspaniały albo ważny sen i zaraz potem zapominamy, co się nam śniło. Dobra wiadomość: można nauczyć się dokładnego zapamiętywania snów, a pierwsze szczegóły zapamiętać już pierwszej nocy. Technika zapamiętywania snów to rodzaj autohipnozy – tuż przed zaśnięciem trzeba silnie zasugerować swojemu umysłowi pewne rzeczy. Ten stan półsnu – zwany też stanem na granicy snu – powoduje, że mózg jest bardziej podatny na sugestie. Uważa się powszechnie, że pewne potrawy wywołują nocne koszmary.
Pozdrawiam
Iza99
to prawda ja się stosowałam i udało się rytuał odniósł sukces. Pani mi też wiele razy tłumaczyła że jeśli ktoś nie wierzy w magię i okultyzm i chce sobie poeksperymentować, lepiej niech w ogóle nie zaczyna. Magia nie jest grą czy rozrywką, ale sposobem na życie. Wola Kosmosu Czasami zaklęcie nie chce przez dłuższy czas zadziałać. Pora jego spełnienia zależy od woli Kosmosu i nic nie można na to poradzić. Czasami trwa to kilka dni, a czasem nawet miesięcy. Dlatego zawsze należy zachować cierpliwość i nie wątpić. Mimo doskonałego przygotowania, odpowiednio dobranych składników, miejsca i czasu oraz wzbudzonej energii osobistej, zaklęcie może nie zadziałać z powodów całkowicie od nas niezależnych. Czasami okazuje się, że Natura wie lepiej od nas, co dla nas dobre, a co złe. Sztuka zapamiętywania snów Jakże często budzimy się zadowoleni, bo mieliśmy wspaniały albo ważny sen i zaraz potem zapominamy, co się nam śniło. Dobra wiadomość: można nauczyć się dokładnego zapamiętywania snów, a pierwsze szczegóły zapamiętać już pierwszej nocy. Technika zapamiętywania snów to rodzaj autohipnozy – tuż przed zaśnięciem trzeba silnie zasugerować swojemu umysłowi pewne rzeczy. Ten stan półsnu – zwany też stanem na granicy snu – powoduje, że mózg jest bardziej podatny na sugestie. Uważa się powszechnie, że pewne potrawy wywołują nocne koszmary.
Pozdrawiam
Iza99