Proszę o opinie rytuałow u tego Pana robiłam i bez efetkowów
Cytat z Gość data 1 września, 2023, 21:00ciekawa postać dużo o nim czytałem czy on zajmuje się tlyko czarną magią ?
ciekawa postać dużo o nim czytałem czy on zajmuje się tlyko czarną magią ?
Cytat z Gość data 1 września, 2023, 21:01czarna i biała magią rytuał czarnego wesele ,rytual egpiski, rytual odbicia, rytual zamrażania , biala magia milosna jest wszystko u niego na stronie
czarna i biała magią rytuał czarnego wesele ,rytual egpiski, rytual odbicia, rytual zamrażania , biala magia milosna jest wszystko u niego na stronie
Cytat z Gość data 1 września, 2023, 21:02czy mówił wam jakiej skutecnzości sa te rytualy ? jak zamawiliście ?
czy mówił wam jakiej skutecnzości sa te rytualy ? jak zamawiliście ?
Cytat z Gość data 1 września, 2023, 21:07ja polecam u niego rytualy sprawdzaja, sama robiłam i jestem zadowolona z efektów
ja polecam u niego rytualy sprawdzaja, sama robiłam i jestem zadowolona z efektów
Cytat z Gość data 1 września, 2023, 21:08też mogę polecić nie zgadzam się z przedmówcami o tym ze myli paczki, każdemu może się zdarzyć nie wieszajcie na kims od razu psów , pewnie się zrechabilitował i wysłał odpowiednią ja korzystałem polecam
też mogę polecić nie zgadzam się z przedmówcami o tym ze myli paczki, każdemu może się zdarzyć nie wieszajcie na kims od razu psów , pewnie się zrechabilitował i wysłał odpowiednią ja korzystałem polecam
Cytat z Gość data 1 września, 2023, 21:09to prawda co piszesz jestem w tackie dopełnienia i przyszło wszystko jak trzeba zobaczymy jak będzie z efektami ale mam nadzieje że rytuał się uda
to prawda co piszesz jestem w tackie dopełnienia i przyszło wszystko jak trzeba zobaczymy jak będzie z efektami ale mam nadzieje że rytuał się uda
Cytat z Gość data 1 września, 2023, 21:10ja jestem w tackie rytualu tez chętnie się podziele moimi spotrzezeniami po rytuale
ja jestem w tackie rytualu tez chętnie się podziele moimi spotrzezeniami po rytuale
Cytat z Gość data 1 września, 2023, 21:10ja robiłam a efektów narazie brak neistety 🙁
ja robiłam a efektów narazie brak neistety 🙁
Cytat z Gość data 1 września, 2023, 21:11keidy robiłaś ?
keidy robiłaś ?
Cytat z Gość data 1 września, 2023, 21:12w zeszłym miesiącu
w zeszłym miesiącu